Sweet potato (Ipomoea batatas L.) phenotypes: From Agroindustry to health effects
Sweet potato (SP; Ipomoea batatas (L.) Lam) is an edible tuber native to America and the sixth most important food crop worldwide. China leads its production in a global market of USD 45 trillion. SP domesticated varieties differ in specific phenotypic/genotypic traits, yet all of them are rich in s...
Zapisane w:
1. autor: | Abraham, Wall-Medrano |
---|---|
Kolejni autorzy: | Escobar-Puentes, Alberto A., Palomo, Ivan, Villegas-Ochoa, Monica A., Gonzalez-Aguilar, Gustavo A., Olivas-Aguirre, Francisco Javier, Fuentes, Eduardo, Rodríguez, Lyanne |
Format: | Artículo |
Język: | en_US |
Wydane: |
2022
|
Hasła przedmiotowe: | |
Dostęp online: | https://doi.org/10.3390/foods11071058 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8997864/ |
Etykiety: |
Dodaj etykietę
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
|
Podobne zapisy
-
Dehiscence and prolonged storage of ‘Kerman’ Pistachios: Effects on morphometry and nutraceutical value
od: Abraham, Wall-Medrano
Wydane: (2021) -
Effect of copper oxide nanoparticles on two varieties of sweetpotato plants
Wydane: (2020) -
Cápsulas de polvo de arándano (Vaccinium corymbosum L.) como propuesta nutracéutica para mejorar la estabilidad gastrointestinal in vitro de compuestos fenólicos
od: Abraham, Wall-Medrano
Wydane: (2022) -
Campus Virtual: Hot potatoes (alumno)
od: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, i wsp.
Wydane: (2016) -
Synergistic interactions between tocol and phenolic extracts from tree nuts species against human cancer cell lines
od: Abraham, Wall-Medrano
Wydane: (2022)