T3 - Pudín de plátano con chía (Coci - Neta)
La Cocineta es una revista Gastronómica que a partir de un ingrediente, se informa de su uso en la historia, su valor alimenticio y se prepara una receta sencilla y económica.
Gorde:
Egile Nagusiak: | Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, UACJ TV |
---|---|
Formatua: | Bideoa |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
UACJ TV
2017
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | http://hdl.handle.net/20.500.11961/3346 |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
T4- La Coci-Neta - Pan Francés con Plátano - Ep. 3.
nork: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Argitaratua: (2022) -
T3 - Chiles en nogada (Coci - Neta)
nork: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Argitaratua: (2017) -
T3 - Programa 1 - Pastel azteca (Coci - Neta)
nork: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Argitaratua: (2017) -
T3 - Brochetas de camarón en BBQ con guayaba (Coci - Neta)
nork: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Argitaratua: (2017) -
T3 - Chips e infusión de betabel (Coci - Neta)
nork: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Argitaratua: (2017)