Organizational sustainability in restaurateur familiar SME´s of La Jonquera in Cataluña, Spain
The role of familiar small and medium enterprises (SME’s) in a country´s economy suggests the importance of being organizationally sustainable for this kind of business. The objective of the present article is to identify the manifestations of organizational sustainability in the leader’s capability...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Carlos González Macías, Isabel Zizaldra Hernández, Patricia Mercado Salgado |
---|---|
Médium: | Artículo |
Jazyk: | spa |
Vydáno: |
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
2021
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://erevistas.uacj.mx/ojs/index.php/noesis/article/view/653 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
The impact of Business Sustainability over Organizational Culture
Autor: Mayte Arambula Magallanes
Vydáno: (2020) -
Sustainable and Competitive Small Familiar Businesses (SFB). A Qualitative Approach to SFBs from Automotive Service Activity in Ciudad Juarez, Mexico
Autor: González Macías, Carlos Jesús
Vydáno: (2019) -
Sustentabilidad y Competitividad en la Empresa Familiar Restaurantera. Estudio del contexto de Ciudad Juárez, Chihuahua
Autor: González Macías, Carlos Jesús
Vydáno: (2020) -
Análisis de la descapitalización como factor de la mortalidad en PyMES familiares de servicios en Ciudad Juárez
Vydáno: (2020) -
CODAS HFLTS Method to Appraise Organizational Culture of Innovation and Complex Technological Changes Environments
Autor: Sansabas Villalpando, Verónica
Vydáno: (2019)