Organizational sustainability in restaurateur familiar SME´s of La Jonquera in Cataluña, Spain
The role of familiar small and medium enterprises (SME’s) in a country´s economy suggests the importance of being organizationally sustainable for this kind of business. The objective of the present article is to identify the manifestations of organizational sustainability in the leader’s capability...
Gorde:
Egile Nagusiak: | Carlos González Macías, Isabel Zizaldra Hernández, Patricia Mercado Salgado |
---|---|
Formatua: | Artículo |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
2021
|
Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | http://erevistas.uacj.mx/ojs/index.php/noesis/article/view/653 |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Sustentabilidad y Competitividad en la Empresa Familiar Restaurantera. Estudio del contexto de Ciudad Juárez, Chihuahua
nork: González Macías, Carlos Jesús
Argitaratua: (2020) -
The impact of Business Sustainability over Organizational Culture
nork: Mayte Arambula Magallanes
Argitaratua: (2020) -
Empresa Familiar Restaurantera: entre Sustentabilidad y la Competencia. La Sucesión Generacional en dos estados fronterizos, Chihuahua y Chiapas
nork: González Macías, Carlos Jesús
Argitaratua: (2017) -
Análisis de la descapitalización como factor de la mortalidad en PyMES familiares de servicios en Ciudad Juárez
Argitaratua: (2020) -
Sustainable and Competitive Small Familiar Businesses (SFB). A Qualitative Approach to SFBs from Automotive Service Activity in Ciudad Juarez, Mexico
nork: González Macías, Carlos Jesús
Argitaratua: (2019)