Composición de la leche de cabras Alpino Francesa suplementadas con aceites vegetales durante la lactancia
To evaluate the effect of supplemented diet with vegetable oils on dairy goats on milk quality during 70 days of lactation, 40 French Alpine adult goats were used (70 days in milk, BW 35 kg, and age of 36 months old). The goats distributed themselves at random in three groups, Control goats diet to...
Tallennettuna:
Päätekijät: | H. González-García, M. L. Cortés-Sánchez, A. Orozco-Erives, J. A. López-Díaz, O-León Oreste La, W. F. Vivas-Arturo |
---|---|
Aineistotyyppi: | Artículo |
Kieli: | spa |
Julkaistu: |
Ciencia en la frontera
2021
|
Aiheet: | |
Linkit: | http://erevistas.uacj.mx/ojs/index.php/cienciafrontera/article/view/4884 |
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Validación de aceite de calibración para prueba de flujo de inyectores y bombas diesel
Tekijä: David Morales Zapata, et al.
Julkaistu: (2016) -
The milk fermented with Lactobacillus fermentum ameliorates indomethacin-induced intestinal inflammation: An exploratory study
Tekijä: Santiago-Lopez, Lourdes
Julkaistu: (2019) -
VIII Congreso Médico Estudiantil de la Universidad Autónoma de Ciudad Juárez.(Parte 1).
Tekijä: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
Julkaistu: (2019) -
Th17 immune response in inflammatory bowel disease: Future roles and opportunities for lactic acid bacteria and bioactive compounds released in fermented milk
Julkaistu: (2021) -
Milk-clotting enzymes: S.elaeagnifolium as an alternative source
Tekijä: Lopez Diaz, Jose Alberto
Julkaistu: (2020)