T3 - Enchiladas rellenas de flor de jamaica (Coci - Neta)
La Cocineta es una revista Gastronómica que a partir de un ingrediente, se informa de su uso en la historia, su valor alimenticio y se prepara una receta sencilla y económica.
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoirí: | Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, UACJ TV |
---|---|
Formáid: | Físeán |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
UACJ TV
2017
|
Ábhair: | |
Rochtain ar líne: | http://hdl.handle.net/20.500.11961/3351 |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
T4 - La Coci-Neta - Enchiladas de Flor de Jamaica - Ep. 7.
de réir: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
T2 - Calabazas rellenas (Coci - Neta)
de réir: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
T3 - Chiles en nogada (Coci - Neta)
de réir: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
T3 - Programa 1 - Pastel azteca (Coci - Neta)
de réir: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
T3 - Programa 3 - Muffins de pizza de quinoa (Coci - Neta)
de réir: Universidad Autónoma de Ciudad Juárez, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017)