Neofobia alimentaria: impacto sobre los hábitos alimentarios y aceptación de alimentos saludables en usuarios de comedores escolares
Neofobia alimentaria: impacto sobre los hábitos alimentarios y aceptación de alimentos saludables en usuarios de comedores escolares
Tallennettuna:
Päätekijät: | Rodriguez-Tadeo, Alejandra, Villena, BegoñaPatiño, Urquidez-Romero, Rene, Vidaña Gaytán, María Elena, Caston, María JesúsPeriago, Berruezo, Gaspar Ros, Martínez Lacuesta, Eduardo González |
---|---|
Aineistotyyppi: | Artículo |
Kieli: | spa |
Julkaistu: |
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
2017
|
Aiheet: | |
Linkit: | http://hdl.handle.net/20.500.11961/2712 |
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Food neophobia, mediterranean diet adherence and acceptance of healthy foods prepared in gastronomic workshops by spanish students
Tekijä: Rodriguez-Tadeo, Alejandra
Julkaistu: (2018) -
Local markets and food security. The case of the Milpera and Puuc regions in Yucatan
Tekijä: Ana Laura Bojórquez Carrillo, et al.
Julkaistu: (2023) -
Food Selectivity and Its Implications Associated with Gastrointestinal Disorders in Children with Autism Spectrum Disorders
Julkaistu: (2022) -
Food neophobia, Mediterranean diet adherence and acceptance of healthy foods prepared in gastronomic workshops by Spanish students
Tekijä: Rodríguez-Tadeo, Alejandra
Julkaistu: (2018) -
Carencia alimentaria, cadenas productivas y políticas públicas para el sector agrícola en México
Tekijä: Luis Kato Maldonado, et al.
Julkaistu: (2022)