Neofobia alimentaria: impacto sobre los hábitos alimentarios y aceptación de alimentos saludables en usuarios de comedores escolares
Neofobia alimentaria: impacto sobre los hábitos alimentarios y aceptación de alimentos saludables en usuarios de comedores escolares
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριοι συγγραφείς: | Rodriguez-Tadeo, Alejandra, Villena, BegoñaPatiño, Urquidez-Romero, Rene, Vidaña Gaytán, María Elena, Caston, María JesúsPeriago, Berruezo, Gaspar Ros, Martínez Lacuesta, Eduardo González |
---|---|
Μορφή: | Artículo |
Γλώσσα: | spa |
Έκδοση: |
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
2017
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://hdl.handle.net/20.500.11961/2712 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Food neophobia, mediterranean diet adherence and acceptance of healthy foods prepared in gastronomic workshops by spanish students
ανά: Rodriguez-Tadeo, Alejandra
Έκδοση: (2018) -
Local markets and food security. The case of the Milpera and Puuc regions in Yucatan
ανά: Ana Laura Bojórquez Carrillo, κ.ά.
Έκδοση: (2023) -
Food Selectivity and Its Implications Associated with Gastrointestinal Disorders in Children with Autism Spectrum Disorders
Έκδοση: (2022) -
Food neophobia, Mediterranean diet adherence and acceptance of healthy foods prepared in gastronomic workshops by Spanish students
ανά: Rodríguez-Tadeo, Alejandra
Έκδοση: (2018) -
Carencia alimentaria, cadenas productivas y políticas públicas para el sector agrícola en México
ανά: Luis Kato Maldonado, κ.ά.
Έκδοση: (2022)