Neofobia alimentaria: impacto sobre los hábitos alimentarios y aceptación de alimentos saludables en usuarios de comedores escolares
Neofobia alimentaria: impacto sobre los hábitos alimentarios y aceptación de alimentos saludables en usuarios de comedores escolares
Enregistré dans:
Auteurs principaux: | Rodriguez-Tadeo, Alejandra, Villena, BegoñaPatiño, Urquidez-Romero, Rene, Vidaña Gaytán, María Elena, Caston, María JesúsPeriago, Berruezo, Gaspar Ros, Martínez Lacuesta, Eduardo González |
---|---|
Format: | Artículo |
Langue: | spa |
Publié: |
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
2017
|
Sujets: | |
Accès en ligne: | http://hdl.handle.net/20.500.11961/2712 |
Tags: |
Ajouter un tag
Pas de tags, Soyez le premier à ajouter un tag!
|
Documents similaires
-
Food neophobia, mediterranean diet adherence and acceptance of healthy foods prepared in gastronomic workshops by spanish students
par: Rodriguez-Tadeo, Alejandra
Publié: (2018) -
Local markets and food security. The case of the Milpera and Puuc regions in Yucatan
par: Ana Laura Bojórquez Carrillo, et autres
Publié: (2023) -
Food Selectivity and Its Implications Associated with Gastrointestinal Disorders in Children with Autism Spectrum Disorders
Publié: (2022) -
Food neophobia, Mediterranean diet adherence and acceptance of healthy foods prepared in gastronomic workshops by Spanish students
par: Rodríguez-Tadeo, Alejandra
Publié: (2018) -
Carencia alimentaria, cadenas productivas y políticas públicas para el sector agrícola en México
par: Luis Kato Maldonado, et autres
Publié: (2022)